Primanja u Dvercu

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: lipanj 3, 2015 |

Usprkos aktivnom sudjelovanju na 27. sjednici Gradske skupštine Grada Zagreba, gradonačelnik je pronašao vremena za svečana primanja u gornjogradskoj Palači Dverce. Između točaka dnevnog reda gradonačelnik Bandić je ugostio dvostruke prvakinje Hrvatske, košarkašice Medveščaka.

 

“Ja sam sretan i ponosan što ste svojim radom i ljubavlju, pozitivnom strašću i ljubavlju za klub napravile rezultat vrijedan divljenja”, naglasio je Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba, te je pritom čestitao košarkašicama na dvostrukoj kruni.

“U finalu smo poveli 2:0 međutim nakon toga smo se malo opustili i mislili smo da ćemo treću utakmicu dobiti lagano no nije išlo kako smo planirali. Treću i četvrtu utakmicu smo izgubili uz minimalnu razliku, a u petoj smo prezentirali ono što smo radili čitavu godinu i titula je ponovno došla u naše vitrine”, istaknuo je Braslav Turić, trener ŽKK Medveščak.

 

U Palači Dverce je, osim prijema košarkašica, održano izvlačenje dobitnike Kviza znanja na temu Svjetska izložba EXPO 2015. u kojem su sudjelovali učenici trećih razreda zagrebačkih srednjih škola. Sretni dobitnici osvojili su putovanje u Italiju, u Milano na Svjetsku izložbu.

 

“Prijateljstvo između rima i Zagreba je već tradicionalno, prijateljstvo između naših susjeda Italije je već tradicionalno. Mislili smo na EXPO-u to prijateljstvo demonstrirati no nažalost nećemo, ali zato će djeca biti sretna i radosna jer će ih Grad Zagreb uputiti na EXPO”, rekao je Bandić.

 

Sretni dobitnici nagradnog putovanja na izložbu EXPO u Milano bit će objavljeni na službenim stranicama Grada Zagreba.