Press kutinske GO Bandić Milan 365 – stranke rada i solidarnosti

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: prosinac 1, 2016 |

Članovi najmlađe stranke na području Kutine, Stranke Milan Bandić 365 – stranke rada i solidarnosti, na konferenciji za medije osvrnuli su se na rezultate koje su ostvarili na nedavnim izborima za Vijeća mjesnih odbora na području Grada Kutine.

 

Predsjednik kutinskog ogranka Stranke Milan Bandić 365, Damir Petravić, na konferenciji za novinare istaknuo je kako je ta stranka na izborima za članove Vijeća mjesnih odbora na području Kutine ostvarila impresivne rezultate u Kutini, te u Zbjegovači. Petravić je tako istaknuo da tamo gdje su izašli da su pokazali ozbiljnost, odlučnost da mogu i da mogu ostvariti uspjeh. Tajnik GO Stranke BM 365 Kutina, Danijel Kepe rekao je da je napravio kratku analizu njihovog rada u zadnjih 13 mjeseci u Kutini, te da se iz te analize vidi da imaju višestruki porast u postocima birača, koji su prepoznali njihov rad. Kata Tomac, nositeljica liste za VMO Kutina grad poručila je svim biračima da je ovo samo uvid u ono što slijedi sljedeće godine, te da se nada da će ih građani podržati. Damir Petravić u ime Gradske organizacije Stranke Bandić Milan 365 Kutina zahvalio je svima koji su podržali njihovu listu, te im dali povjerenje.

 

Na novinarsko pitanje kako će nastupiti na lokalnim izborima sljedeće godine, te hoće li imati svog kandidata za gradonačelnika, predsjednik kutinskog ogranka Damir Petravić rekao je kako su sada u fazi izrade programske platforme, te da će nakon razgovara s članovima donijeti odluku koja će za Stranku biti najbolja moguća.