Predstavljena turistička ponuda Daruvara u Zagrebu

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: listopad 30, 2017 |

Turistička ponuda destinacije Daruvar – Papuk oduvijek je privlačila pozornost kako domaćih tako i stranih posjetitelja. Svake godine uvode se novi sadržaji , a ponuda domaćih i tradicijskih  proizvoda sve je bolja i bolja. Na zagrebačkom Cvjetnom trgu predstavljeni su tradicionalni daruvarski proizvodi te njegova turistička raskoš i zanimljivi sadržaji koji očekuju posjetitelje ovog grada.

 

Tako se na poznatom zagrebačkom trgu moglo degustirati daruvarsko vino, domaći sira kao i med, ali i razgledati brojni ručno rađeni suveniri. Gradonačelnik Daruvara Damir Lneniček izmeđuostalog, pozvao je građane grada Zagreba, ali i sve zainteresirane na ovogodišnje Martinje koje se već tradicionalno održava u tom gradu.

 

Na nekoliko štandova uz turističku ponudu, našli su se i poznati daruvarski pleteni predmeti, oslikane porculanske pločice i raznovrsni domaći kolači i gibanice. Gradonačelnik Bandić nije krio oduševljenje ter je pozvao sve prisutne na degustaciju i kupnju ovih hvale vrijednih proizvoda.