Predstavljanje Weekend Media Festivala

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: srpanj 3, 2015 |

Weekend Media Festival, najveće je i najuzbudljivije regionalno okupljanje vrhunskih stručnjaka iz svijeta komunikacija i marketinga, kao i svih zainterensiranih posjetitelja. Osme godine po redu, Weekend Media donosi mnogobrojne radionice, panele, zanimljiva predavanja koja će držati preko 130 govornika.

 

Uz vrhunska predavanja, neće nedostajati ni zabave, koncerata i opuštene atmosfere, najpogodnijeg načina za završetak ljetne sezone u Rovinju.”Weekend Media festival ima dvojaku ulogu – jedna je okupljanje ljudi, razmjena iskustava, a druga je čuveni networking, koja je zapravo najbolji čimbenik Weekend Media Festivala. Također, s bogatim programom želimo ljudima dati neka nova znanja koje odmah mogu koristiti.

 

Program je cjelodnevan, posjetitelji čak ne stignu sve obići, ali vrijednost festivala je ponuditi im znanja, inspiracije koje će koristiti u poslovanju”, istaknuo je Nikola Vrdoljak, direktor programa festivala.Uz bogati program, iskusne predavače iz Dubaija,Londona, New Yorka, gotovo 4 000 sudionika iz Hrvatske i Europe, ovaj, sada već i kulturni događaj, pripremio je i neke novotarije koje će sudionicima približiti poslovne trendove današnjice.

 

Budući da su velike turističke prilike pred Hrvatskom, pripremaju se i neke novotarije, a Igra prijestolja predstavljena je kao najveće iznenađenje.Već četvrtu godinu, i BalCannes, regionalna revija najboljih reklamnih agencija gdje novinari biraju najbolje projekte iz šest susjednih zemalja, posjetiteljima donosi 25 najzanimljivijih projekata, koji su spoj informiranja i kreativnosti.

 

Ovaj edukativni i zabavni festival održat će se u u Rovinju, od 24 -27. rujna, prijave su već započele, a za sve studente, ulaznica je besplatna.