Predstava Odgojoj 2

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: lipanj 14, 2018 |

Za kraj školske godine Plesna udruga Gesta iz Zadra tradicionalno izvodi završnu plesno dramsku produkciju. Po prvi puta u Gesti, jedna je predstava dobila svoj nastavak. Tako se Odgojoj , prošlogodišnja priča nastavila kao Odgojoj 2- pubertet uzvraća.Odgojoj 2 – Pubertet uzvraća je plesno dramska produkcija zadarske Plesne udruge Gesta. Tradicionalno, izveli su je u zadarskom HNK kao krunu ovogodišnjeg rada.

 

Nastavak je to prošlogodišnje priče o djevojčici Riti i njenom odrastanju, svim kušnjama, problemima ali i sreći koju nosi obiteljski život. Prožeto humorom i popraćeno plesnom izvedbom malih i velikih Gestica. Ove godine Nena Jurišić ispraća i prvu generaciju Gestica u čijem je odgoju na osobit način sudjelovala zadnjih 15 godina. Oduševljena publika HNK napustila je sa pokojom suzom u oku, a teta Nena je još uvijek pod dojmom. Nastavak Odgojoj priče dogodio se upravo zbog pozitivnih komentara prošlogodišnje predstave. Ljetna pauza kreće, ali ne i za Plesnu udrugu Gesta, tijekom ljetnih mjeseci umjetnička voditeljica Nena Jurišić već smišlja sljedeću predstavu.