Poziv na tribinu o Aglomeraciji Petrinja

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: studeni 9, 2017 |

Na inicijativu Grada Petrinje i građana, komunalno poduzeće Privreda Petrinja poziva sve zainteresirane građane na tribinu o provedbi projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“.

 

Tribina će biti održana u petak, 10. studenoga u Pučkom otvorenom učilištu Hrvatski dom Petrinja, s početkom u 19 sati i 15 minuta. Na tribini će biti prezentiran tijek projekta, odnosno trenutno stanje izvođenja radova i daljnji planovi provedbe projekta prvenstveno vezano na upite građana. Oni se odnose na završetak građevinskih radova u pojedinoj ulici, dinamiku daljnje izgradnje odnosno početak radova u preostalim ulicama, načinu i trenutku priključenja na novu infrastrukturu kao i obveze građana prije priključenja. Na tribini će biti riječi i o načinu rješavanja trenutne problematike pojedinih dijelova grada Petrinje od cestovnih prilaza, prohodnosti puteva te eventualne nastale štete a građani će na tribini moći saznati i kako dobiti pojedinačne informacije te kako predati prigovore.