Poziv Ivanić-Grada za financiranje programa udruga u poljoprivredi

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: travanj 14, 2018 |

Iz Ivanić-Grada pozivaju udruge koje obavljaju djelatnosti u području poljoprivrede da se prijave za financijsku podršku iz proračuna Grada Ivanić-Grada za 2018. godinu. Svrha Javnog poziva je dodjela financijskih potpora za udruge koje svojim programima i projektima osiguravaju promicanje poljoprivrede Ivanić-Grada.

 

Predmet ovog javnog poziva nije financiranje programa udruga čiji je osnivač ili suosnivač Grad ili se na drugi način sufinanciraju iz Proračuna Grada Ivanić-Grada za tekuću godinu. Prioritet je poljoprivreda. Za financiranje projekata u okviru ovog poziva raspoloživ je iznos od 60.000,00 kuna. Najmanji iznos sredstava koji se može zatražiti i odobriti za financiranje programa jest 3.000,00 kuna, a najveći 10.000,00 kuna. Programi se mogu financirati u 100% iznosu ukupnih prihvatljivih troškova programa, pri čemu potencijalni prijavitelji i partneri nisu dužni osigurati sufinanciranje iz vlastitih sredstva, napominju iz Grada. Rok za podnošenje prijedloga programa je do 11. svibnja ove godine. Više informacija i obrazac dostupni su na internetskim stranicama Ivanić-Grada.