Poslovni uzlet BBŽ

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: lipanj 2, 2015 |

Oko 96% hrvatskog turizma odvija se na jadranu, a samo 4 posto na kontinentu. Potrebno je stoga prionuti jačoj promociji kontinentalnog turizma-rečeno je na današnjem okruglom stolu “Poslovni uzlet BBŽ” održanom u Bjelovaru.

 
Turizam na bjelovarsko bilogorskom području postiže izvrsne rezultate. U prva četiri mjeseca bilježi se tako porast u dolascima od 28%, a u noćenjima 93%. Jasna Vaniček Fila, direktorica TZ BBŽ: “Povezali smo turističku ponudu i manifestacije s onim što imamo. Naši ključni proizvodi su zdravlje i wellness te eno i gastronomija Nastojali smo ne samo domaće nego i strane goste zadržati koji dan više dobrom turističkom ponudom.”

 

Okrugli stol Poslovni uzlet BBŽ bio je prilika i da se progovori koja riječ o EU fondovima i primjerima dobre prakse. Prisutne je tako bjelovarski poduzetnik Stjepan Hittner upoznao s načinima kojima je njegova tvrtka uspjela doći do europskog novca.