Posjet ministrice Divjak Krapini

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: lipanj 14, 2018 |

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak posjetila je Srednju školu Krapina povodom posljednjeg tjedna školske godine. Srednja škola Krapina je uvela novi razred CNC operatera na zahtjev gospodarstvenika, a za modernizaciju strukovnih kurikuluma i razvoj fakultativnih programa u STEM području škola je iz EU fondova osigurala gotovo tri milijuna kuna. Srednja škola Krapina je najveća škola u Krapinsko-zagorskoj županiji i prijavila se za centar kompetentnosti s područja elektrotehnike. 

 

Završetak školske godine na području Krapinsko-zagorske županije također obilježavaju veliki uspjesi jer je ove godine najveći broj učenika postigao odlične rezultate na raznim natjecanjima. Krapinsko-zagorska županija ulaže također velike napore u promociji deficitarnih zanimanja obilaskom i organizacijom predavanja i prikazivanjem video klipova po svim osnovnim školama u Krapinsko-zagorskoj županiji.