Pripreme ponovno u Bad Tatzmannsdorfu

Kategorija: Sport | Objavljeno: siječanj 31, 2014 |

Po treći puta u šest godina, Bad Tatzmannsdorf ugostit će najbolje hrvatske nogometaše uoči velikog natjecanja. Delegacija HNS-a na čelu s izvršnim predsjednikom Damirom Vrbanovićem i izbornikom Nikom Kovačem posjetila je početkom ovoga tjedna nekoliko potencijalnih odredišta za dio priprema uoči SP-a, a još jednom se Bad Tatzmannsdorf pokazao optimalnom lokacijom.

 

Hrvatska reprezentacija odabrala je Bad Tatzmannsdorf i za pripreme uoči Eura 2012., a odlična suradnja započeta je još 2008. godine kada je Avita bila kamp hrvatske reprezentacije za vrijeme Europskog prvenstva u Austriji i Švicarskoj.

 

“Iako smo i na drugim lokacijama vidjeli odlične uvjete, za nas nije bilo dvojbe kako je Bad Tatzmannsdorf najbolje rješenje. I kao igrač imam sjajno iskustvo s priprema za Euro 2008., domaćini su nevjerojatno gostoljubivi, a uvjeti za rad su perfektni. Bad Tatzmannsdorf je prema svemu upravo ono što trebamo u toj fazi priprema i zato sam sretan što ćemo imati idealne uvjete za pripreme”, izjavio je izbornik Niko Kovač.

 

Hrvatska će u Bad Tatzmannsdorfu boraviti od 21. svibnja do prijateljske utakmice krajem mjeseca, nakon čega će 3. lipnja otputovati u Brazil, u kamp Tivoli gdje će boraviti za vrijeme SP-a.

 

Foto: Screenshot Hns-cff.hr

VEZANI ČLANCI