Početak radova u Vukovarskoj ulici

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: kolovoz 17, 2015 |

Tijekom ljetnih mjeseci, kada je u gradu najmanje ljudi, Zagrebačke ceste započele su s rekonstrukcijom glavnih avenija kojima teče većina prometa. Neke od prometnica poput Avenije Dubrovnik, Slavonske te Ilice, već su pri završetku, a započeli su radovi i na Ulici grada Vukovara gdje se obnavlja sjeverni dio kolnika, na dionici od Avenije Marina Držića, sve do Savske ulice.

 

Zadovoljstvo ispoštovanim rokovima, nije krio ni gradonačelnik Zagreba.Planirani radovi na ovoj dionici obuhvatit će izmjenu asfalta, podizanje šahtova i komunalnih instalacija, zamjenu rubova i obnovu signalizacije, a odvijat će se u tri etape. Obnavljanjem asfalta na Savskoj ulici predviđen je završetak radova.

 

Poštivanje zadanih rokova, izrazito je važno, budući da se već bliži kraj godišnjih odmora, ujedno i stvaranje većih gužvi na zagrebačkim prometnicama, a gradonačelnik ističe kako razloga za zabrinutost, nema. Radovi na sanaciji sjevernog kolnika Vukovarske ulice, trajat će do 05. rujna, dužina obnavljane trase je 2 600 metara, a vrijednost ovog projekta iznosi 5 milijuna kuna.