Počela je 12. Snježna kraljica

Kategorija: Sport | Objavljeno: siječanj 3, 2018 |

Svjetska skijaška elita ponovno je u Zagrebu. I ove su godine svjetski skijaši i ljubitelji skijanja s nestrpljenjem dočekali još jednu Snježnu kraljicu na kojoj će se najbolji od najboljih boriti za prestižno kristalno prijestolje i krunu- baš kako se priliči kraljevima skijanja.

 

Već tradicionalno, početak nove godine obilježava najznačajniji skijaški događaj u Hrvatskoj- Snježna kraljica koja će i ovog puta oduševiti sve ljubitelje skijanja i sporta . Prva utrka Svjetskog skijaškog kupa Snow Queen Trophy 2018. već je gotova, no ovako je to izgledalo na samom početku izvlačenja startnih brojeva ovog spektakularnog sportskog natjecanja.

 

Ove godine, skijaška staza na Sljemenu bila je izložena temperaturnim razlikama, no stručni tim, sve je na kraju uspio riješiti i staza je spremna za utrku, naglašava Vedran Pavleki iz Hrvatskog skijaškog saveza.

 

Najbolje svjetske skijašice i skijaši ponovno će se boriti za bodove u Svjetskom kupu i pobjedničku krunu na još jednom skijaškom spektaklu, a čast da otvori 12. izdanje Trofeja Snježne kraljice pripala je Švicarki Wendy Holdener.

 

VEZANI ČLANCI