Peto veliko Studentsko darivanje krvi

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: prosinac 8, 2016 |

Još jednom su studenti pokazali humanost, plemenitost i veliko srce, i to na jubilarnom Velikom studentskom darivanju krvi. U prostorima Studentskog centra, stvorio se poprilično dugačak red studenta od koji su mnogi, po prvi put odlučili pomoći u spašavanju ljudskih života.”S ovim projektom darivanja krvi, željeli smo povezati sve studente u Zagrebu kroz humanitaran čin, kako bi sva moguća netrpeljivost nestala.

 

U tome smo i uspjeli. Ovo je peto jubilarno darivanje krvi, a odaziv je svake godine sve veći”, istaknuo je Ivan Lukšić, predsjednik Udruge studenata grada Splita i organizator Studentskog darivanja krvi. Da su spremni surađivati na području solidarnosti i međuljudske pomoći, pokazali su svi okupljeni studenti.Darovati krv, najljepši je poklon baš u mjesecu prosincu. Da je ova humanitarna akcija zaista uspješna, svjedoči i podatak kako je prošle godine prikupljeno rekordnih 169 doza krvi za zagrebačku, pa čak i splitsku bolnicu.