PAMETNO o prometnom kolapsu

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: srpanj 26, 2018 |

Prije čak 28 godina, davne 1990.godine najavljivala se moderna prometnica od Splita do Omiša, međutim do današnjeg dana po tom pitanju ništa nije napravljeno, tvrde iz stranke Pametno.

 

Prometni kolaps na toj relaciji već godinama je svakodnevnica, kako za vrijeme trajanja turističke sezone tako i izvan nje, a mještani toga kraja nemaju prevelikog izbora, nego svakodnevno sate gubiti u prometnim čepovima.Iz stranke Pametno tvrde kako točno znaju tko je krivac za tu situaciju, a još im je nevjerojatnije kažu , kako mnogi ljudi i dalje vjeruju da će ih upravo oni koji su do te situacije doveli , sada odjednom istu riješiti . Čelnici stranke Pametno umorni su kako kažu od slušanja lažnih obećanja brojnih ministara, premijera,ali i predsjednice. Ističu kako se točno zna tko je kriv za česte prometne čepove na relaciji Trogir-Split-Omiš . Gotovo je nevjerojatno da se i danas se zbog određenih političara i političkih stranaka , nakon 30 godina, vozimo istom cestom prema Omišu, u sezoni i po nekoliko sati za put od 20 kilometara, ističu iz Pametnog.A problem  prometnog kolapsa na relaciji Split-Omiš, tvrde iz Pametnog, mogao je već odavno biti riješen, međutim nije bilo interesa za to.

 

A hoće li se i kako krenuti u rješavanje prometnog čepa na problematičnoj relaciji možda će biti poznato nakon sjednice županijske skupštine SDŽ gdje će se zasigurno i o tome raspravljati.