Pametno o nacionalnom stadionu

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: srpanj 28, 2018 |

Nakon povijesnog uspjeha Hrvatske nogometne reprezentacije na netom završenom Svjetskom prvenstvu u Rusiji sve češće se spominje kako je potrebno Vatrenima omogućiti da imaju i svoj stadion za buduće pothvate i kvalifikacije za velika natjecanja.

 

Kada  se govori o izgradnji nacionalnog stadiona, posebno su se oglasili i neki političari. Dok jedni misle kako je potrebno izgraditi novi nacionalni stadion, jer sramota je da ga već nemamo, drugi pak tvrde kako u našoj zemlji postoje mnogo veći problemi od nacionalnog nogometnog stadiona. Istražili smo što o cijeloj situaciji misli predsjednica stranke Pamnetno, Marijana Puljak.Stajalište stranke Pametno o izgradnji nacionalnog nogometnog stadiona poprilično je jasno. Iz Pamtenog poštuju uspjeh reprezentacije ,ali smatraju  da u Hrvatskoj ali i samom nogometnom savezu ima bitnijih stvari od stadiona , te da bi te stvari i porbleme prvo trebalo rješavati.Cilj bi trebao buiti obnoviti sve stadione diljem zemlje i svima omogućiti  da u svom kraju gledaju Vatrene.Kada sportaši nižu uspjehe , nerijetko je slučaj da te uspjehe svojataju i mnogi političari , te ih koriste  za samopromociju. Stav Pametnog  i po tom pitanju vrlo je jasan.

 

Stavovi o izgradnji nacionalnog nogometnog stadiona  podijelili su hrvatsku javnost , a kako će  se završiti cijela ova situacija tek ostaje za vidjeti.