Otvoreno klizalište u Novskoj

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: prosinac 14, 2015 |

Treću godinu za redom, građani Novske, ali i svi oni koji će biti njihovi gosti, do 10. siječnja sljedeće godine moći će uživati u čarima klizanja na montažnom klizalištu, koje se ove godine nalazi na novoj Tržnici koja je natkrivena. Klizalište je otvoreno svakim danom od 12 do 22 sata, a vikendom od 12 do 24, cijene su sezonska ulaznica je 100 kuna, a dnevne ulaznice su po 10 kuna.

 

I Novljani su zadovoljni postojanjem klizališta u njihovom gradu, a za klizalište ove će godine izb proračuna biti izdvojeno oko 200 tisuća kuna. Više od pola vratit će se kroz ulaznice. Pored klizališta u Novskoj su za ovo blagdansko vrijeme pripremili i puno drugih aktivnosti, istaknuo je gradonačelnik Vlado Klasan, dodavši da imaju tim koji je to sve odradio od četvero ljudi u kojemu su voditeljica TIC-a Milijana D Margetić, zamjenik gradonačelnika Vedran Mihaljević, novinarka RPN-a Anamarija Šebalj, te on kao gradonačelnik.

 

Ozbiljno su prišli ovom poslu, jer osim klizanja u ovih mjesec dana nude dosta sadržaja, od KUD-ova, raznih udruga, a od 19.12. počinje kuća Djeda božićnjaka.Na otvorenju 3. Klizališne sezone, članice zagrebačkog klizačko-koturaljkaškog kluba Medveščak izvele su svoj program. Od 2. do 9. siječnja bit će organizirana i škola klizanja, što je prava prigoda da, ako još ne znate, naučite klizati.