Otvorena sezona skijanja na Sljemenu

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: prosinac 20, 2017 |

Otvorena je sezona skijanja na Sljemenu na radost svi ljubitelja zimskih radosti i skijanja. U povodu otvorenja građani su imali besplatno noćno skijanje, a noćno skijanje na rasporedu je od 19 do 22 sata. Zagrebačko skijalište Sljeme otvorilo je skijašku sezonu, tako su svi koji su  jedva čekali da sezona počne mogli uživati u prvom noćnom spustu. Prvi čovjek grada osigurao je za sve posjetitelje besplatno noćno skijanje.

 

Najavio je i popularnu skijašku manifestaciju na Sljemenu i otkrio što je sa skijanjem u centru Zagreba. ” -4 i -5 stupnjeva da možemo napraviti ono što trebamo. Mi bi  3. i 4. siječnja imali svjetski skijaški kup za žene i muškarce.  Neće ove godine skijati po centru, pa ne možete dva puta” rekao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.  Voditelj sljemenskog skijališta dodao je da se nadaju kako će temperature ostati niske kako bi se snijeg održao i svim ljubiteljima skijanja mogli omogućiti skijanje na Sljemenu. ” Zeleni i plavi spust je trenutačno isto u procesu proizvodnje snijega nadam se da će ovaj minus potrajati još jedno pet dana i da ćemo uspjeti otvoriti kompletno skijalište u prvom profilu” istaknuo je Igor Žiljak, voditelj sljemenskog skijališta. Tako će svi skijaši, veliki i mali moći skijati na Sljemenu i pokazati svoje umijeće.