Otvoren 20. Croatia Boata Show

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: travanj 11, 2018 |

Na splitskoj Zapadnoj obali, na dvostruko većem prostoru nego lani, otvoren je 20. jubilarni Croatia Boat Show. Ove godine posebna atrakcija za građane, uz luksuzna plovila, posjetitelje očekuju i glamurozni partyji na moru kakve Split još nije vidio.

 

20.Croatia boat show vraća ovu manifestaciju na stare staze slave . Ovogodišnje izdanje  najveće je  i najglamuroznije do sada . Posebna ovogodišnja atrakcija je Yachts Club, reprezentativni prostor od 800 četvornih metara usidren u moru, u kojemu će se odvijati birani glazbeni i drugi zabavni programi, a posjetitelji će tu moći uživati i u gastronomskim delicijama koje će za njih spravljati ponajbolji hrvatski chefovi. Kroz dvadeset godina održavanja ,ovaj međunarodni nautički sajam nametnuo se kao prepoznatljiv brend hrvatske nautičke industrije te nezaobilazna smotra za sve ljubitelje brodova i plovidbe na početku sezone. Splitska smotra nautike slovi za jednu od najbolje organiziranih nautičkih priredbi u regiji, a impresivna pozornica hrvatske i inozemne nautičke industrije iz godine u godinu potvrđuje svoj značaj na karti sajmovanja te zasluženo nosi epitet hrvatskog Superbranda.CROATIA BOAT SHOW idealno je mjesto za sklapanje poslova, direktan kontakt s klijentima i prezentaciju svih noviteta u nautičkoj industriji. Prema svim pokazateljima, Hrvatsku očekuje još jedna rekordna turistička sezona, a kao i prijašnjih godina, najveći rast ponovno se očekuje u nautičkom sektoru .

 

Jubilarni 20. Croatia Boat Show održava se sve do 15.travnja na šetnici splitske Zapadne obale.