Optimizacija weba za tražilice

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: rujan 14, 2017 |

Splitsko – dalmatinska županija u kolovozu je ostala i dalje u samom vrhu turističkih regija u zemlji. Naime, proteklog mjeseca posjetilo ju je više od 892 tisuće gostiju koji su ostvarili gotovo šest milijuna turističkih noćenja, što je za šest posto više u dolascima, odnosno sedam posto više u noćenjima nego lani. U prvih osam mjeseci Srednja Dalmacija ostvarila je 13 posto više dolazaka nego 2016. godine  i čak 15 milijuna i 700 tisuća noćenja. Ključ upsjeha leži i u ekukaciji kadra u turizmu, zbog čega, ni nakon špice sezone, Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije ne odustaje od provođenja različitih seminara.

 

Jedna od radionica namjenjena hoteljerima i turističkim agencijama u organizaciji Turističke zajednice Splitsko dlamtisnke županije ona je namjenjena optimizaciji weba za tražilice.

 

Internet marketing i oglašavanje u svjetu turizma imaju ključnu ulogu, o kojoj ovisi uspjeh poslovanja.

 

Hoteljerima i predstavnicima turističkih agencija, kako poboljšati svoj položaj putem internet pretraživača govorili su najkompetentniji domaći stručnajci.  Jedan od načina je takozvana ključna riječ, koja će oglašivaće na internetu plasirati na vrlo visoku poziciju tražilice.

 

Korištenjem ključnih riječi oglašivaći dolaze do pozitivnog prirodnog rasta na internet tražilicama.

 

Izrada linkova prema web stranicama, isto tako, važan je segment u internet promociji svoje ponude i proizvoda.

 

Koliko je važano biti pristutan u samom vrhu govori i primjer uspješnih domaćih tvrtki koji su na tajn način poboljšali svoje poslovanje, a time i prohode koje ostavruju.

 

Uspjeh ovisi o kontinuiranom radu.

Nove radionice za turističke djelatnike Splitsko dalmatinska turistička zajednica organizirati će u studenom ove godine.