Oliverov 70.

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: studeni 14, 2017 |

Sredinu prosinca rezervirajte za pravu glazbenu poslaticu. U splitskoj Spaladium areni veliki Oliver Dragojević priređuje koncert za pamćenje.

 

Da otpjeva telefonski imenik i on bi postao dijlom hrvatske glazbene antologije. Oliver Dragojević, neponovljiv je i jedinstveni vokal hrvatske estrade, kojeg je su, osim glasa, muzikalnost i posvećenost glazbi doveli do bogate glazbene karijere duge  pola stoljeća. Ukratko Oliver je jedinstveni fenomen pop glazbe, a Splićanima za svoj 70. rođendan, 15. prosinca u Spaladium areni priređuje koncert za pamćenje.

 

Za Olivera Zagrebačkom filharmonijom će ravnati Alan Bjelinski, a među suradnicima je i glazbenik, Ante Gelo s kojim Oliver posljednjih dana radi na odabiru pjesama koje će izvoditi.

 

Organizatori koncerta iz Spaladium arene najavljuju spektakl veći od onoga kojeg je Oliver na istoj toj pozornici priredio prije sedam godina.