Odvoz otpada u Zagrebu skuplji 30 posto?

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: rujan 10, 2015 |

Poprilično miran, pa čak i nezanimljiv aktualni sat prve jesenske sjednice Gradske skupštine Grada Zagreba, politički je začinio HDZ-ov zastupnik Zoran Piličić upitavši gradonačelnika koji su razlozi što još uvijek nije primio na sastanak Hrvatsko društvo političkih zarobljenika. Namjerno ili slučajno pitanje je izazvalo burne reakcije.

 

Dosta je revolucija. I ustaša i partizana. Umoran sam. Dva su mi strica završila na Bleiburgu, a dva na Sutjesci. Što bih ja trebao biti. Čovjek, to bih trebao biti. Idemo naprijed, to nam je zadaća”, odgovorio je Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik.

 

Kada se pokrenulo vječna zagrebačka problematika, otpad, gradonačelnik se osvrnuo i na svoje uhićenje. Prema tvrdnjama gradonačelnika, ugovor prema kojem se sada ovozi otpad, a koji je potpisan prije mjesec dana, 30 je posto skuplji od ugovora koji je svojevremeno potpisan s tvrtkom C.I.O.S.