Održan 8. Međunarodni judo turnir “Sakura cup”

Kategorija: Sport | Objavljeno: travanj 16, 2018 |

Najmlađi džudaši  odmjerili su svoje snage na 8. Međunarodnom judo turniru “Sakura cup”. Na ovom sportskom događaju koji se održao u Svetoj Nedelji,  sudjelovali su judo klubovi iz četiri  europske zemlje. Mali hrvatski judo profesionalci pokazali su znanje, ali i vještinu pred roditeljima, trenerima te mnogobrojnim posjetiteljima.

 

Međunarodni judo turnir “Sakura cup” u Svetoj Nedelji od 2010. godine okuplja najmlađe džudaše , ali i sve ljubitelje borilačkih vještina. Ove godine, turnir je obilježila humanitarna akcija za dvanaestogodišnjeg  teško bolesnog dječaka i člana Judo kluba “Sakura” Maksa Golubića koji je svoju borbu na terenu zamijenio borbom u bolnici. Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec i trener Judo kluba “Sakura” pozvali su sve ljude dobre volje da se uključe u humanitarnu akciju – “Za Maksa maksimalno”.

 

Na ovom sportskom natjecanju sudjelovali su natjecatelji  iz Hrvatske , Ukraine, Bosne i Hercegovine, Slovenije i  Austrije – prava poslastica za sve ljubitelje  borilačkih  vještina. Mnogobrojni natjecatelji i posjetitelji te odlična sportska atmosfera obilježili su ovogodišnji  “Sakura cup”.

 

VEZANI ČLANCI