Odlazak djece iz Gunje na ljetovanje

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: kolovoz 14, 2017 |

U organizaciji Grada Zagreba djeca iz Gunje imaju priliku otići na besplatno sedmodnevno ljetovanje u Skradin. Mališani će imati prilike uživati na moru i suncu, gdje će sigurno kući ponijeti lijepe uspomene s ljetovanja. 

 

Grad Zagreb organizirao je besplatno ljetovanje za djecu slabog imovinskog stanja iz Gunje. Mališani će imati prilike svoj odmor provesti u odmaralištu Loda u Skradinu. Radost i veselje s lica nisu skidali , jer odlazak na more svakoga veseli.: Mališani će provesti sedam dana na moru , iako već prije odlaska na put oduševljenje nisu skrivali. ” Zato Grad Zagreb ima veliko srce i otvorena vrata i to ćemo raditi ubuduće. Vidimo se u ponedjeljak kada ćemo im pripremiti na Bundeku osvježenje , malo ćevapa , malo pomfrita i onda odi idu k sebi doma. Još tjedan dana i počinje škola onda se moraju uzeti knjige i napraviti ono što treba. Ja mislim da i ove godine ćemo im osigurati knjige , da će djeca imati isto kao i zagrebačka djeca udžbenike” rekao je Milan Bandić gradonačelnik Zagreba. S novim udžbenicima i dojmovima koje će mladi iz Gunje ponijeti s mora, i početak nove školske godine zasigurno će biti sjajan.