Od 1. studenog jeftiniji odvoz otpada

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: listopad 10, 2015 |

S prvim sstudenim Zagrebački holding kreće s novim načinom obračunavanja cijena odvoza otpada koji će, sudeći prema najavama, značajnije smanjiti kućne račune za kućanstva u stambenim zgradama i obiteljskim kućama.

 

“Cijena odvoza komunalnog otpada za obiteljske kuće u našem gradu pojeftinit će u prosjeku 34 posto, a za kućanstva u stambenim zgradama 40 posto. Zaključak je donesen, nalog je izdan i od 1. studenog ide nnoviizračun cijena”, najavio je gradonačelnik Milan Bandić.

 

Gradonačelnik Bandić osvrnuo se i na natječaj za voditelje podružnica Zagrebačkog holdinga koji je raspisan u kolovozu, a trajao je do 5. rujna.

 

“Natječaj je raspisan, okončan i trenutno se obrađuje unutar Holdinga, a predsjednica Uprave, Ana Stojić Deban, ima apsolutno odriješene ruke da izabere svoje suradnike te da odgovara za posao”, rekao je gradonačelnik.

 

Inače, natječaj je raspisan za voditelje svih 16 podružnica Zagrebačkog holdinga te direktore sedam trgovačkih društava u vlasništvu Grada Zagreba.