Obljetnica Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: rujan 9, 2015 |

Povodom dugogodišnjeg djelovanja Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić održao je radni sastanak s njegovim predstavnicima.

 

“Izuzetno mi je zadovoljstvo da mogu obznaniti kako smo s predstavnicima Grada Zagreba dogovorili suradnju prilikom obilježavanja dvadeset i pete obljetnice djelovanja Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika koja će se ove godine održati u Zagrebu krajem studenog, a imajući u vidu već više od dva desetljeća uspješne suradnje s Gradom Zagrebom siguran sam da će sama svečanost proteći u najboljem redu i na zadovoljstvo svih” istaknuo je glavni menadžer Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika Esad Čolaković.

 

Grad Zagreb aktivan je partner Hrvatskoj udruzi menadžera i poduzetnika već dugi niz godina pa je ovakva suradnja posve prirodna i pozdravljena s obje strane.

 

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika važno je nepolitičko i neovisno tijelo koje s aspekta struke povezuje civilno društvo a sferom politike i na tom odnosu sustavno radi već godinama.

 

” Već dvadeset i pet godina trudimo se unaprijediti razvoj hrvatskog gospodarstva i podići životni standard što nije uvijek lagana zadaća jer struka često nailazi na zatvorena vrata u sferi politike. Na sreću, kad je riječ o suradnji sa zagrebačkim Gradonačelnikom i gradskom Upravom to nije tako pa smatramo da bi baš Grad Zagreb trebao biti ogledni primjer za ostatak Hrvatske” navodi glavni menadžer Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika Esad Čolaković.

 

U kontekstu vrlo inferiorne pozicije u kojoj se hrvatska ekonomija trenutačno nalazi bitno je poslušati koje alternativne modele razvoja predlažu iz Udruge i kakvom smatraju optimalnu suradnju izvršnih i zakonodavnih državnih tijela s gospodarskim sektorom.