Novosti iz Zaprešića

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: kolovoz 11, 2017 |

U Zaprešiću su u tijeku radovi na rekonstrukciji rasvjete u dvorani Športsko rekreacijskog centara. Dotrajala živina rasvjeta zamijenit će se energetski učinkovitom, modernom LED rasvjetom, koja će uvelike smanjiti potrošnju, a time i sama sredstva za potrebe održavanja rasvjete. Zamjena će biti završena tijekom kolovoza. U Ulici Matije Gupca, između Ulice Vladimira Nazora i Sljemenske, izgrađen je dio nogostupa i iscrtan pješački prijelaz, koji će uvelike povećati sigurnost kretanja pješaka, posebice djece, s obzirom na to da se dio nalazi neposredno uz OŠ Antuna Augustinčića. 

 

Grad Zaprešić je raspisao i natječaj za zakup dva poslovna prostora za rad političkih stranaka koji su u vlasništvu Grada Zaprešića a nalaze se u stambeno poslovnoj zgradi na Trgu žrtava fašizma 8. Poslovni prostori daju se u zakup za vrijeme mandata izabranih članova predstavničkog tijela Grada Zaprešića u vremenu 2017.-2021. godine. 
Na ovaj se natječaj mogu javiti političke stranke koje sudjeluju u radu Gradskog vijeća Grada Zaprešića. Svaki ponuditelj ima pravo podnijeti ponudu za samo jedan poslovni prostor. Moguće je podnijeti zajedničku ponudu dviju ili više političkih stranaka za isti poslovni prostor u kojoj je potrebno naznačiti nositelja zajedničke ponude. Rok za dostavu ponuda je zaključno do 08.09. do 14,30 sati, i to za sve ponude bilo da su dostavljene poštom ili predane osobno u pisarnici Grada Zaprešića, Nova ulica 10. Javno otvaranje pristiglih ponuda obavit će se dana 11.09. u zgradi gradske uprave.