Novo ruho zadarskih sportskih terena

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: studeni 17, 2016 |

Gradonačelnik Grada Zadra Božidar Kalmeta na atletskoj stazi na Višnjiku, sa suradnicima, direktorom ŠC Višnjik, Denisom Karlovićem i predsjednicom Sportske zajednice Grada Zadra, Snježanom Jurinić, održao je konferenciju za medije na temu daljnjeg ulaganja u sportsku infrastrukturu na Višnjiku. Oko Sportskog centra Višnjik svi pripadajući obližnji tereni u potpunosti će se obnoviti te će se izgraditi i dodatna infrastruktura.

 

Spomenuti tereni danonoćno se koriste za različite aktivnosti te su od građana grada Zadra prepoznati kao mjesto okupljanja, rekreacije i zdravog života. Njihovom obnovom unaprijedit će se kvaliteta života u gradu Zadru a ujedno Donatov grad postat će mjesto koje će moći ponuditi brojne mogućnosti za sportski i rekreacijski turizam. Nakon obnove tereni će i dalje ostati u funkciji građana i brojnih sportskih kolektiva. Radovi će krenuti nakon Nove godine a sve bi trebalo biti završeno do mjeseca travnja. Vrijednost investicije iznosi 3 i pol milijuna kuna koje će osigurati Grad Zadar.