Nogometni turnir “Prvi koraci” 2018.

Kategorija: Sport | Objavljeno: ožujak 30, 2018 |

Već 14. godinu za redom na nogometnim terenima u Splitu, Dugopolju i Klisu djeca igraju nogometni turnir pod nazivom ‘‘Prvi koraci”. Radi se o međunarodnom i jednom od najkvalitetnijih dječjih nogometnih turnira u ovom dijelu Europe, a na njemu snage odmjeravaju odabranici domaćih i inozemnih nogometnih klubova, nogometaši rođeni od 2006. do 2010. godine.

 

I ovogodišnji „Prvi koraci“ , nogometni turnir u organizaciji nogometnog kluba Adriatic iz Splita,pobudili su veliki interes nogometnih klubova iz Hrvatske , susjednih zemalja ,ali i Europe . U svom 14.izdanju ova nogometna manifestacija izrasla je u renomirani turnir , poznat i izvan granica Lijepe naše, a tome u prilog najbolje ide rekordan broj sudionika.Ovaj turnir zamišljen je isključivo kako bi djeci pružio priliku da uživaju u nogometnoj igri pri tome se natječući sa svojim vršnjacima iz raznih domaćih ali i stranih klubova. Tako je bilo i ove godine, i bez obzira na rezultat može se reći kako su svi uživali.Najveća podrška svojim ekipama, uz uvijek prisutne roditelje, braću , sestre i prijatelje svakako su i treneri, koji su uvijek tu za sve svoje igrače,sa željom da ih nauče osnovne , prije svega ljudske vrijednosti, a onda i nogometne vještine.Na „Prvim koracima“ baš kao i na svakom drugom turniru, uvijek bude smijeha, suza ,ali i veselja. Ipak , najvažnija je dobra zabava i da djeca uživaju jer upravo iz tog razloga ,mnogi su se i počeli baviti ovim sportom.

 

A uz neke nove Ćorluke, Bašiće ili Modriće, vjerojatno će biti veselo i sljedeće godine kada Prve korake , nema sumnje, očekuje i 15.izdanje.

 

VEZANI ČLANCI