Niže cijene bjelovarskih vrtića

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: srpanj 18, 2018 |

Putem Programa podrške poboljšanju materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima, kojeg provodi Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Gradu Bjelovaru odobreno je nešto više od 425 tisuća kuna za provođenje projekta ulaganja u dječje vrtiće.

 

Taj će projekt među ostalim, omogućiti gradnju senzorne sobe i igrališta u Dječjem vrtiću Bjelovar.  Gradnja senzorne sobe i igrališta odlična je vijest, a kako se ne bi stalo samo na tome, bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak odlučio je razveseliti sve roditelje bjelovarskih vrtićaraca: od iduće godine kreću niže cijene vrtića. Dario Hrebak, gradonačelnik Bjelovara: “Spustit ćemo cijenu vrtića sa 600 na 500 kuna. Za to smo osigurali sredstva u proračunu za slijedeću godinu”.  Dodajmo ovome i kako je gradonačelnik Hrebak na konferenciji za novinare najavio gradnju novog objekta Dječjeg vrtića Bjelovar u naselju Sjever te obnovu jaslica u Ulici Krste Frankopana.