Nesuđeni taksisti nezadovoljni poništenjem natječaja

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: listopad 18, 2016 |

Natječaj kojim se dobivaju taxi dozvole je okončan, međutim taxisti još uvijek nisu dobili dozvole, zašto je to tako i kada će se okončati cijela zavrzlama donosimo u slijedećim minutama.
Na prošloj sjednici Gradsko vijeće je djelom izmjenilo pravilnik kako bi se mogao raspisati javni natječaj za izdavanje taxi dozvola. Međutim to još uvijek nije učinjeno. Naime, natječaj će biti poništen zbog dvojbenosti. Predložit ćemo na sljedećoj sjednici  izmjenu odluke o taksi prijevozu i ide ponovno natječaj – kazao je pročelnik za komunalu.

 

 Zbog poništenja natječaja kojim je zaustavljeno izdavanje oko 60 novih dozvola za taksi prijevoz,  ispred Banovine su jutros prosvjedovali nesuđeni mladi taksisti.

 

No odgovor nije zadovoljio nekih 20-ak izrevoltiranih sudionika natječaja koji ne žele da se natječaj ponovi. Traže odgovore na pitanje zašto i koliko je to zapravo povezano s dolaskom Taxi Cammea u Split. Iz ove firme su najavili početak rada 17. studenoga.

 

Novi natječaj će se ipak raspisati najkasnije do ponedjeljka.