Natječaj za Zonu Lekenik

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: rujan 11, 2017 |

Općina Lekenik raspisala je novi natječaj za prodaju zemljišta u Poduzetničkoj zoni Marof u Lekeniku a početna cijena zemljišta iznosi 41 kn/m2. Prednosti koje nudi Poduzetnička zona uz dobru prometnu povezanost autocestom, državnom cestom, željeznicom i blizinom zračne luke i Zagreba, su i komunalni doprinos do 9 kn/m3.

 

Općina Lekenik je predvidjela i oslobađanje od plaćanja komunalne naknade u iznosu od 100% u prvoj godini djelovanja, 50% u drugoj i 25% u trećoj godini djelovanja pod uvjetom da poduzetnik zaposli najmanje pet djelatnika sa područja općine. Rok za dostavu ponuda je 20. rujna a više informacija može se naći na službenoj web stranici Općine Lekenik. Napomenimo i kako su već sklopljeni kupoprodajni ugovori s četvoricom poduzetnika koji pripremaju svoje projekte za ishođenje dozvola za gradnju objekata potrebnih za njihovu poduzetničku djelatnost. Inače, zemljište se sastoji od 43 parcele proizvodne i poslovne gospodarske namjene s izgrađenom kolnom i pješačkom površinom, vodovodnom mrežom, sanitarnom i oborinskom odvodnjom, javnom rasvjetom te telekomunikacijskom i elektroenergetskom mrežom.