Najava Terezijane

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: svibanj 14, 2015 |

Za razliku od prijašnjih godina, ovogodišnja će se jubilarna 20. po redu Terezijana održavati gotovo tijekom cijelog lipnja. Naime, organizatori su odlučili kako će se ova manifestacija održati tijekom tri vikenda, 6. i 7. , 13. i 14. te 20. i 21. lipnja.

 

Antun Korušec, gradonačelnik Bjelovara: “Mislimo da je to puno bolje, određene rizike izbjegavamo poput lošeg vremena za jedan udarni vikend, a s druge strane obilje sadržaja i programa se može održati kroz cijeli lipanj i dati prilika gostima da pronađu nešto interesantno za sebe.”

 

Ono što ostaje isto je glazbeni pravac kojeg se drže organizatori, odnosno etno i retro. Na dvije pozornice nastupit će tako 12 izvođača.Promjena će biti u ugostiteljstvu, koje će ove godine biti u rock’n’roll, austrougarskom i country štihu.

 

Bit će i dnevnih sadržaja, poput organiziranog posjeta okolnim vinarijama i opg-ima, biciklističkog natjecanja i natjecanja za najbrk Terezijane.