Najava 22. Terezijane

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: svibanj 11, 2017 |

Već nekoliko godina najveća bjelovarska turistička manifestacija Terezijana mijenja ruho i traži svoj identitet. Pomalo forsiran retro-etno stil nije se pokazao zanimljivim bjelovarskoj publici i prošle je godine gotovo doživljen fijasko manifestacije, tako da su organizatori ove godine odlučili do temelja izmijeniti lice Terezijane.

 

Ana Kelek,direktorica TZ Bilogora-Bjelovar: “ove godine smo se odlučili maknuti od retro i etno priče jer je manifestacija inače najveća pučka fešta Bjelovara i BBŽ. Zaista smo se izborom izvođača potrudili zadovoljiti najrazličitije ukuse”. Uz nastupe renomiranih izvođača, održat će se I dječji festival “Djeca,radost,pjesma”, dodala je Kelek. Bit će na Terezijani I brojnih popratnih događanja. Održat će se tako Bilogora challenge, biciklistički maraton “Terezijaner”, sajam airsofta I veliki svečani bal u čast dolaska carice Marije Terezije.