Najava 13. Bučijade

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: listopad 6, 2017 |

13. godinu zaredom u Ivanić-Gradu će biti održana najposjećenija turističko-gospodarska i gastronomska manifestacija Bučijada. Od 13. do 15. listopada posjetitelji će moći uživati u proizvodima od buče, a sve pod sloganom Dođi! Okusi! Osjeti! Vidi! Predstavljanjem bogatog programa najavljena je 13. Bučijada u Ivanić-Gradu.

 

I ove godine organizatori su pripremili bogat program za sve posjetitelje. Bit će tu prodajni sajam buča, bučinog ulja, proizvoda od buča i ostalih proizvoda koje će ove godine izložiti oko 200 izlagača na više lokacija u centru grada. Ovogodišnji kum Bučijade je i sam porijeklom Ivanićanin. To je naš najbolji skijaš Ivica Kostelić. Samu okosnicu 13. Bučijade čine proizvođači bučinog ulja. Prošle godine Bučijadu, čiji su organizatori Grad Ivanić-Grad, Zagrebačka županija, Hrvatska turistička zajednica, Ministarstvo poljoprivrede i Turistička zajednica Ivanić-Grada, posjetilo je preko 20 000 posjetitelja. Organizatori se ove godine opravdano nadaju još većem broju.