Nagrađeni najbolji učenici osnovnih i srednjih škola Zagrebačke županije

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: lipanj 14, 2018 |

Održan je tradicionalni prijem učenika osnovnih i srednjih škola Zagrebačke županije koji su na državnim natjecanjijma postigli vrhunske rezultate.

 

Zagrebačka županija je, već petnaestu godinu zaredom, nagradila učenika osnovnih i srednjih škola koji su na državnim natjecanjima osvojili jedno od prva tri mjesta. Uspjesi učenika ne bi bili mogući bez potpore i vođenja njihovih mentora koji su također primili zaslužene nagrade. Nagrade najboljima na svečanom prijemu uručio je župan Zagrebačke županije koja i najviše izdvaja za obrazovanje u Republici Hrvatskoj.

 

 U ovoj školskoj godini učenici s područja Zagrebačke županije sudjelovali su na državnim natjecanjima iz znanja i stručnih predmeta, umjetničkim i sportskim natjecanjima te natjecanjima Mladih tehničara, debate, vjeronauka i Domijadi. Nagrađeno je 240 učenika i njihovih 93 mentora. Učenici su dobili poklon bonove u vrijednosti 1000, 700 i 500 kuna, a neki su zaslužili i laptope, smartphone i tablete.