Mreža TV i dalje najgledanija

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: svibanj 17, 2016 |

Prema podacima AGB Nielsen istraživanja medija za mjesec travanj 2016. godine, Mreža Tv je i dalje najgledanija regionalna televizija u Hrvatskoj, a mjesečni nam je doseg nešto veći od 741.000 gledatelja diljem Lijepe Naše u prime time terminu od 18 do 23 sata na populaciji osoba starijih od 4 godine koji u kućanstvu imaju barem jedan ispravan TV prijemnik.

 

I u usporedbi s drugim regionalnim televizijama na dnevnim podacima, Mreža Tv je i dalje najgledaniji tv kanal s dnevnim dosegom većim od 129.000 gledatelja.

 

Naše najgledanije emisije vlastite produkcije imaju porast gledanosti u odnosu na ožujak i to od 10 do čak 50 %. Najgledanija emisija na Mreži TV je Stav pa slijede Mreža danas, Glavom kroz ekran, Na vrućem stolcu, Necenzurirano, Bitno, Vježbanje demokracije i Elipsa.

 

Dobroj gledanosti doprinosi i gledanost Mreže TV Split koja je za više od 50 % gledanija od svoje regionalne konkurencije te je broj 1 po gledanosti u Dalmaciji.

 

Hvala vam dragi gledatelji što ste s nama i trudit ćemo se biti još bolji.