Ministar Butković u radnom posjetu ZŽ

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: travanj 17, 2018 |

Ministar mora, prometa i infrastrukture boravio je u radnom posjetu Zadarskoj županiji. U Tkonu je potpisao Ugovor za dodjelu bespovratnih 32 milijuna kuna za izgradnju trajektne luke Tkon, Sporazume za dodjelu ukupno 8 milijuna kuna za luke Turanj, Petrčane i Mandre. Nakon potpisa ugovora u Tkonu ministar Butković radni posjet je nastavio obilaskom rive u Petrčanima.

 

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković sa suradnicima boravio je u radnom posjetu Zadarskoj županiji. Tom  prilikom, u Tkonu na otoku Pašmanu, ministar Butković s ravnateljem Središnje agencije za financiranje programa i projekata EU Tomislavom Petricom i ravnateljem Županijske lučke uprave Zadar Davorom Škibolom, potpisao je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava (32 milijuna kuna) za izgradnju trajektne luke Tkon. Nakon potpisa Ugovora za Tkon, ministar je s ravnateljem Županijske lučke uprave Zadar potpisao i četiri sporazuma, kojim se dodjeljuje ukupno 8 milijuna kuna za projekte sanacije glavnog gata i operativne obale u luci Turanj, sanacije dijela obale u luci Mandre te rekonstrukciju obalnog zida luke Petrčane (I. i III. faza).Radni posjet Zadarskoj županiji ministar Oleg Butković završio je radnim sastankom u Općini Privlaka.