Milijana De Mori obara rekorde

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: svibanj 9, 2015 |

Iako je teška svega 53 kilograma, najjača je Hrvatica! Milijana De Mori Požežanka s australskom putovnicom i prebivalištem u Splitu na Europskom prvenstvu u olimpijskom podizanju utega u Gruziji ponovno je pomela konkurenciju i postavila nove rekorde.

 

Milijana De Mori ne prestaje nizati rekorde. Iz Gruzije, s Euroopskog prvenstva u olimpijskom podizanju utega vratila se s novima i to u kategoriji do 53 kilotrama, što znači da je posebnim režimom smršavila više od pet kilograma dok se pripremala za ovo natjecanje.

 

Međutim, Milijana de Mori ne namjerava stati na ovim rezultatima. Pred sebe stavlja nove, još ambicioznije ciljeve.

 

Kako ovi rezultati nisu slučajni samo potvrđuje i činjenica da Milijana De Mori trenira i dok je na godišnjem odmoru. Tako je u ožujku, za posjeta obitelji u Australiji i na drugom kontinentu obarala rekorde.

 

Veliki san je nastup na Olimpijskim igrama.

 

Pred MIlijanom De Mori očito su još tone i tone utega i brojni rekordi, dvojbe nema. Zanimljivo je što se ovim sportom počela baviti tek nedavno, a kako sama kaže, velika podrška, kako intimna tako i profesionalna joj je suprug Mark, priznati boksač koji se također hvali brojnim rekordima.