Metoda za brak

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: veljača 1, 2016 |

Što žene misle, što muškarci žele, kako riješiti bračne probleme i pritom se odlično zabaviti otkrili su nam akteri lucidne i inteligentne komedije ‘metODA ZA BRAK’ u kojoj nas gospodin i gospođa Mikić uz pomoć bračne savjetnice na originalan način vode kroz sve korake poznate metode za brak.

 

Kako bračne neprilike pretvoriti u nove prilike, i to uz popriličnu dozu zabave, otkriva predstava MetODA za brak Hit teatra, neovisnog i uspješnog kazališta čija je prethodna hit-predstava ‘Vlaška posla’ doživjela nekoliko desetaka izvedbi, a već više od četiri godine djeluje pod umjetničkom i producentskom palicom kazališne i filmske glumice Matee Elezović. S Metodom za brak upoznali su se i Splićani na pozornici u Lori.

 

U komediji lepršavog humora, prepunoj dobro poznatih situacija iz muško-ženskih odnosa, Zlatan Zuhrić Zuhra našao se između dvije vatre.

 

Predstava je autorski projekt troje glumaca, režiju potpisuje Iva Srnec, dramaturgiju Nina Horvat, a dosadašnje uspješne izvedbe u Zagrebu i u gradovima diljem Hrvatske pokazuju da bračni problemi prikazani na smiješan način, itekako privlače publiku.