Maras u Bjelovaru

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: listopad 9, 2015 |

Više od 4.5 milijuna kuna bespovratnih sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj dobila je bjelovarska visokotehnološka tvrtka, koju je zbog investicije od ukupno 10, 5 milijuna kuna u povećanje produktivnosti posjetio ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras: “Ovo je pravo domoljublje. Stvaramo visoku dodanu vrijednost i prodajemo to u izvoz. To je domoljublje, kada ostaje 50% vrijednosti proizvoda na osnovu naše pameti i rada”.

 

Do sada je iz Europskog fonda za regionalni razvoj u Hrvatskoj ugovoreno 250 milijuna kuna, a investirano je više od pola tih sredstava-rekao je ministar prilikom posjete Bjelovaru.Nakon Bjelovara, ministar Maras posjetio je grad Daruvar, gdje je učenicima tamošnje Tehničke škole dodijelio uvjerenja o položenim pomoćničkim ispitima.

 

Sastao se i s predstavnicima pet daruvarskih udruga, kojima je u ime Ministarstva poduzetništva i obrta donirao računala.