“Malom kavom do velikog posla”

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: srpanj 19, 2016 |

Malom kavom do velikog posla , naziv je to uspješno završenog projekta vrijednog 300 tisuća kuna , a koji se financirao iz Europskih socijalnog fonda, kojeg su uz Grad Split, podržali Hrvatska udruga poslodavaca i jedna splitska tvrtka. Za cilj ovje je projekt imao stvoriti pozitivno poduzetničko okruženje, unapređenje poduzetničke kulture, te umrežiti i postoječe i potencijalne poduzetnike. U sklopu projekta oformljen je i poduzetnički kafić Split.

 

Na poduzetničkim kafićima gostovalo je ukupno 33 poduzetnice i poduzetnika predavača, koji su svojim stručnim znanjem i iskustvom potpomogli ostavrenje cilja ovog projekta, koji je ugostio 711 građana Splita koji su sudjelovali u njemu kao publika.

 

Kao dodatna vrijednost ovog projekta održana su i natjecanja studenata , koji su pokazali svoju kretaivnost i poduzetnički duh. Natjecalo se 11 timova sa sudjelovalo je ukupno 232 sudionika

 

Projekt će se nastaviti na jesen. No neće se više financirati sredstvima iz fondova EU već , novcem od partnera ovog projekta, koji će provocirati nove korisne teme, s ciljem stvaranje što bolje poduzetničke klime u Splitu , ali i Hrvatskoj, svi novi potencijalni partneri dobro su došli.