Ljetna razbibriga u Kutini

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: srpanj 12, 2018 |

Koordinacijski odbor Kutina Grad prijatelj djece i ove godine, u suradnji s gradskim ustanovama i udrugama, provodi manifestaciju Ljetna razbibriga, koja je namijenjenu najmlađim stanovnicima Grada Kutine.

 

U parku na Trgu kralja Tomislava u Kutini i ove se godine, zahvaljujući Koordinacijskom odboru Kutina Grad prijatelj djece, gradskim ustanovama i udrugama, jednom tjedno, i to svake srijede u srpnju, od 18:30 do 20:30, organizira Ljetna razbibriga. Kako je istaknula Renata Vlahek voditeljica Koordinacijskog odbora Kutina Grad prijatelj djece, Odbor i ove godine nastavlja s održavanjem ljetnih radionica, koje su pokrenute s ciljem uljepšavanja i korisnog korištenja slobodnog vremena djece Kutine za vrijeme ljetnih praznika. Ove godine Ljetna se razbibriga održava osmu godinu. Na njoj se djeca mogu uključiti u brojne radionice koje su vrlo zanimljive, kreativne i raznovrsne što je najvažnije jer svako dijete može pronaći neki interes za sebe i zabaviti se. Radionice je posjetio je gradonačelnik Kutine Zlatko Babić koji je istaknuo da sugrađani svake srijede u srpnju mogu dovesti svoju djecu da se zabave, a usput i da nešto nauče i steknu neke nove vještine. Po broju sudionika koji su se odazvali na radionice, najbolje se vidi kako djeca vole Ljetnu razbibrigu, koja se, ponovimo, ove godine u Kutini održava svake srijede od 18:30 do 20:30.