Kutinski razgovori

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: svibanj 6, 2015 |

Radi uspostavljanja bolje komunikacije između Gradske uprave i Mjesnih odbora i ove godine uvedene je praksa Kutinski razgovori – zborovi građana.

 

Gradonačelnik Kutine obići će mjesne odbore i iz prve ruke doznati probleme ali pružiti i odgovore. “Mislim da prije svega Gradska uprava mora biti objektivna i transparentna i otvorena i ovo je jedan od načina kako ćemo iskomunicirati sve probleme”, dodao je gradonačelnik Kutine Andrija Rudić.

 

Kutinski razgovori počeli su u Međuriću gdje su mještani svoja pitanja usmjerili na problem vodoopskrbe. Naime u jesen je trebala krenuti izgradnja vodovoda u istočnom i sjevernom dijelu grada no rok neće biti ispoštovan već je pomaknut na početak 2016. godine.

 

Čak 11 naselja na području Kutine nema gradski vodovod, a tu brojku treba što prije smanjiti. Ipak da bi do izgradnje vodovoda uopće došlo potrebno je uskladiti Moslavinu d.o.o i Hrvatske vode.