Krenule pripreme za koncert Pet Shop Boysa

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: kolovoz 10, 2017 |

Grandiozna Super turneja Pet Shop Boysa dolazi u subotu 12. kolovoza u Zadar na jedino hrvatsko i regionalno izdanje. Pripreme za najveći pop spektakl ovog mjeseca na Jadranu krenule od danas. Koncert Pet Shop Boysa jedan je od najspektakularnijih, ali i najzahtjevnijih glazbenih showova današnjice, kako u produkcijskom, tako i u realizacijskom smislu.

 

Dizajn kompletnog nastupa osmislila je Es Devlin s kojom su usko surađivali dizajner rasvjete Rob Sinclair, programer svjetla Ben Cash, režiserka Lynne Page i dizajner kostima Jeffrey Bryant. Glavna razlika u vizualnom segmentu je prednost koju su projekcije i laseri dobili naspram LED ekrana. Vrata za ulazak bit će otvorena u subotu 12. kolovoza u 20:00. Kao i na prethodnim koncertima osigurana su dva ulaza – jedan od mora (Obala kralja Tomislava), a drugi iz ulice Ravnice. Pet Shop Boys svoj će nastup započeti oko 22:00.