Koncertom Nene Belana zatvoren Gourmet street food festival

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: srpanj 4, 2016 |

U splitskom Ljetnom kinu Bačvice od 17. lipnja do 3. srpnja trajaoje Gourmet, drugi po redu street food festival prepun glazbe, dobre hrane i ugodnog druženja čiji je koncept ove godine dodatno začinjen raznim novim okusima svjetskih kuhinja. Tamo je bila i naša ekipa.

 

Velikom koncertom Nene Belana završen je drugi po redu Gourmet street food festival, manifestacija koja u grad pod Marjanom donijela vatromet svjetskih okusa. Nakon 17 dana trajanja i bogatog programa ovaj kulinarsko-glazbeni festival na radost organizatora privukao je veliki broj Splićana i njihovih gostiju.

 

Kroz različitu ponudu u desetak Gourmet kućica na jednom mjestu spajali su se okusi raznih svjetskih kuhinja kao što su Španjolska, Turska, Kina, Jamajka, Portugal, Njemačka, Italija i naravno Hrvatska. Osim odlične glazbe posjetitelji mogu uživati u večernjim projekcijama filmova gastronomske tematike, a gledale su se i utakmice Hrvatske u sklopu nogometnog prvenstva. Čast da zatvori Splitski festival svjetskih okusa pripala je glazbenom virtuozu i Neni Belanu koji nam je otkrio da najradije uživa u specijalitetima domaće mediteranske kuhinje.

 

Da je veliki hit postao splitski festival dobrih okusa svejdoči i veliki broj posjetitelja koji je posjetio ovogodišnju manifestaciju, a mi se nadamo će nas ova kuinarsko-glazbena manifestacija i slijedeće godine razveseljavati svojom šarolikom ponudom.