Kerum predstavio kandidate za dogradonačelnike

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: ožujak 29, 2017 |

Osnivač i predsjednik Hrvatske građanske stranke, bivši splitski gradonačeknik i saborski zastupnik Željko Kerum, koji se ponovno otisnuo u utrku za gradonačelničku foteju,  predstavio je kandidate za svoje dogradonačelnike.

 

Jure Šundov i Davor Grčić Gaga, najavljeni su kao dvije radilice, dva motora koja će pokrenuti „brod grad Split“ i uvjerljivo najbolji kandidati za dogradonačelnika, kaže Kerum.

 

 Nismo slučajno na Starom placu. Četiri godine ova pozicija stoji neiskorištena, ogroman potencijal, u vlasništvu grada Splita i to u samom centru grada, napominje novinarima i okupljenim građanima koji su s velikim interesom zastali i poslušali riječi bivšeg gradonačelnika, čini se, na drušvenim mrežama, najzanimljivijeg kandidata.

 

– Na ovoj poziciji se može napraviti, ne može, nego će se napraviti kongresni centar sa tri do četiri nivoa garaža, kojima bi se riješio problem parkinga u Varošu i centru grada. Takve garaže bi zadovoljile preko 50 posto potreba grada Splita za parkingom. Od Starog placa do sv. Frane napravit ćemo tunel – kaže Kerum.

 

Kandidati za dogradonačelnika su sigurni u pobjedu. Kerum napominje kako su svi spomenuti projekti ostvarivi i realni.

 

Zato sam izabrao ljude koji će pokrenuti „bijeli brod“ na kojem sam ja Kapetan, a iza sebe kao vlaj imam 7000 sati navigacije, simbolično i u svom stilu je zaključio Kerum