Kada igralište i bazen?

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: kolovoz 22, 2015 |

Kredit kojeg Gradu Sisku daje HBOR na iznos od 50 milijuna kuna a koji su, iako bez oporbenih, većinom prihvatili sisački gradski vijećnici, koristit će se za kupnju nekretnina, uređenje pročelja centra grada, rekonstrukciju Rekreacijskog centra Zibel, izgradnju biciklističkih staza, gradske šetnice, glavne gradske pješačke zone, parkirališta te izgradnju i rekonstrukciju ulica.

 

Kredit bi se trebao i koristiti za izgradnju sportskog igrališta u bivšem Mjesnom odboru Eugen Kvaternik i bazena Caprag. Upravo te dvije investicije već duže vrijeme pobuđuju zanimanje Siščana ali i gradskih vijećnika.

 

Sisačka gradonačelnica ističe kako su preprojektiranjem kod izgradnje ovog sportskog igrališta postignute velike ušted te dodaje kako u svibnju nisu bile poznate sve okolnosti oko realizacije projekta rekonstrukcije i izgradnje bazena u Capragu te će se iz sredstava ovog kredita realizirati i kupnja nekretnine Silaxa na kojoj će biti novi sportsko-rekreacijski centar s bazenom i vodenim parkom.