Još jedne kupske večeri oduševile posjetitelje

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: srpanj 19, 2016 |

Predivna rijeka Kupa, prigodni pokloni, ali i gastronomske poslastice, samo su dio još jednih Kupskih večeri – ljetne manifestacije duge tradicije koju željno iščekuju mještani Pisarovine.

 

 

Ovogodišnji program, bogatiji je nego ikada, no najviše pažnje i dalje je plijenila neobična utrka starim čamcima.Probati srneći gulaš, spravljen po tajnim lovačkim recepturama, prava je poslastica. No, prije gastronomskih delicija za posjetitelje Kupskih večeri, pripremljen je i rekreativni program. I to ne bilo kakav.

 

Naime, već šestu godinu za redom, gradonačelnici i načelnici okolnih općina odlučili su odmjeriti snage ne u političkom ringu, već na rijeci Kupi, i to – veslima.z sjajnu veslačku vještinu, malo sreće, spretnosti i poznavanja rijeke Kupe, naslov je obranjen.Uz nogometne utakmice i vatrogasne vježbe na starinski način, posjetitelji su mogli uživati i u bogatom glazbenom programu, a oni najmlađi, u zabavnom parku.

 

Kupske večeri, još jednom su pokazale da zabave u kontinentalnom dijelu Hrvatske, preko ljeta ne nedostaje.