Izvješće o radu župana u drugoj polovici 2017.

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: travanj 7, 2018 |

Na prošloj sjednici Županijske skupštine Krapinsko-zagorske županije jedna od točaka dnevnog reda bila je i podnošenje izvještaja o radu župana za razdoblje srpanj – prosinac prošle godine. Prvi na redu bili su projekti kojih je toliko da će se možda morati i malo zaustaviti jer bi došlo da zagušenja proračuna. Uz odlične rezultate koji se u Krapinsko-zagorskoj županiji postižu na polju zapošljavanja tu su i nove investicije u izgradnju poslovnih objekata.

 

Na ovo izvješće koje je bilo na 72 stranice pisanog materijala oporba je imala nekoliko primjedbi a najviše na županovo pojavljivanje na važnijim događanjima diljem županije na što su dobili odgovor župana da su se i oni pojavljivali ali samo za vrijeme kampanje a da je on u pokretu 365 dana i da ga ne stignu pratiti.

 

Također se mogla čuti i oporbena primjedba da u izvješću nema sastanaka s tijelima državne uprave na što se župan ispričao i pobrojio niz sastanaka s ministrima i premijerom kad su redoviti sastanci sa svim županima iz cijele Hrvatske.