Izgradnja plaža SDŽ

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: srpanj 11, 2018 |

Sedam milijuna proračunskih kuna izdvojila je Splitsko-dalmatinska županija kako bi sufinancirala projekte izgradnje plaža u Splitu, Omišu, Podstrani i Tučepima. Ugovore s čelnicima tih gradova i općina danas je potpisao župan, Blaženko Boban.

 

S razvojem turizma valja ulagati i u razvoj plaža koje svakako pridonose tom segmentu gospodarstva i jedan su vrlo važan faktor u podizanju turističke ponude na višu razinu .Svjesni su toga i u Splitsko-dalmatinskoj županiji, te potpomažu sufinanciranje projekata izgradnja plaža . Danas su ugovore potpisali s predstavnicima Splita, Omiša , Podstrane i Tučepa. Projekt uređenja  i izgradnje plaže u Podstrani u  punom je jeku. Radovi bi mogli biti gotovoi već do konca godine .Potpora županije u ovom segmentu od izuzetne je važnosti za sve gradove i općine.

 

Ulaganje Splitsko-dalmatinske županije u podjednak razvoj svih gradova i općina s ovih prostora inicijativa je koju svakako treba podržavati .